Maak kans op een VIP-ticket BinckBank Tour!

  Nieuws

Stichting Wielerpromotie Venray start een experiment met Venray als proeftuin voor de 'meest duurzame wielerfinishplaats ter wereld'.

De proef begint dinsdag 14 augustus 2018, als Venray gastheer is van de individuele tijdrit in de BinckBank Tour. In 2019, als de Noord-Limburgse gemeente wederom finishplaats is in de BinckBank Tour, worden de resultaten gepresenteerd. Venray wil dan de meest duurzame wielerfinishplaats ter wereld zijn. Stichting Wielerpromotie Venray en de gemeente Venray gaan op 14 augustus samen het netwerkevent Een gezonde toekomst voor Venray organiseren. De stichting gaat tijdens de BinckBank Tour in gesprek met bedrijven en organisaties die duurzaamheid en een schonere wereld ook belangrijk vinden en samen willen optrekken om in 2019 de meest duurzame wielerfinishplaats ter wereld in te richten. De proeftuin wordt zo een inspirerend netwerk en podium voor nieuwe ideeën en oplossingen. Heb jij een innovatief idee om van Venray de 'meest duurzame wielerfinishplaats ter wereld' te maken? Heb jij een suggestie hoe nieuwe vormen van energie en de nieuwste technologieën en producten om het milieu zo weinig mogelijk te belasten, geïntegreerd kunnen worden in een wielerkoers? Stuur jouw idee dan uiterlijk vrijdag 10 augustus naar info@wielerpromotievenray.nl en maak kans op een VIP-ticket voor de BinckBank Tour op dinsdag 14 augustus in Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten