Secutor beveiligt Vincent van Gogh

  Nieuws

Het Venrayse bedrijf Secutor Security neemt voor de komende drie jaar de beveiliging van Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg op zich. Vanaf 1 juli dit jaar zijn de twee een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

De beveiligers zijn 24/7 beschikbaar om de veiligheid op de terreinen van Vincent van Gogh te waarborgen. Manager Niels de Klerk van Secutor Security is in zijn nopjes met de opdracht die eerder door een landelijke beveiligingsbedrijf werd ingevuld. "Wij kennen Venray op ons duimpje en kennen de inwoners. Door die feeling kunnen we onze taak optimaal vervullen. Onze werknemers komen uit Venray en omgeving, de meesten van ons zijn zo'n beetje opgegroeid met Vincent van Gogh. Ze weten dat er verwarde mensen bij de gezondheidsinstelling, maar ook in het dorp rond kunnen lopen. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten