Oude pand Albert Heijn opgefleurd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

Oude pand Albert Heijn opgefleurd

  Nieuws

Leerlingen vmbo2 van het Raayland College zijn donderdag aan de slag gegaan om de blauwe folie op de achterzijde van het voormalige pand van Albert Heijn aan het Gouden Leeuwplein op te fleuren.

Samen met hun docent Rob van den Munckhof werd de folie vervangen door eigen gemaakte ontwerpen van de leerlingen van het creatieve deelvak Sign. Het doel van de opdracht was tweeledig: het plein een vriendelijker jasje en uitstraling geven en de bezoekers wegwijs maken naar de doorgang richting het centrum. Onder leiding van twee medewerkers van de Aandachttrekkers uit Oostrum werden de ontwerpen donderdag op het pand aangebracht. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten