Logo peelenmaasvenray.nl
De Horster nieuwjaarsduik blijft voor de regio behouden.
De Horster nieuwjaarsduik blijft voor de regio behouden.

Nieuwjaarsduik Horst maakt doorstart

  Nieuws

De nieuwjaarsduik blijft behouden voor Horst. Het evenement dreigde begin deze maand van de kalender te verdwijnen, nadat het bestuur van de organiserende stichting Cold Turkey aangaf te stoppen. Inmiddels heeft een enthousiaste groep zich bereid getoond om de Horster duiktraditie voort te zetten.

Achter de schermen is de voorbije weken hard gewerkt om continuering van het evenement te bewerkstelligen. Jaarlijks springen op 1 januari enkele honderden mensen in het ijskoude water van de Kasteelse Bossen. Op het strand verzamelen zich steevast duizenden toeschouwers. De club verse krachten heeft heel veel zin om de nieuwjaarsduik een natuurlijk vervolg te geven.  Het wordt 1 januari 2017 dus toch niet de laatste Horster nieuwjaarsduik. Om exact 12.00 uur geeft burgemeester Van Rooij het startschot voor de 17e duik. Aanmelden voor de duik kan op www.nieuwjaarsduikhorst.nl. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten