Logo peelenmaasvenray.nl

Eef Thielen wint Vredesposterwedstrijd

  Nieuws

Eef Thielen van basisschool de Meulenbeek in Oostrum is de winnaar van de jaarlijkse Vredesposterwedstrijd. De prijs werd woensdagmiddag uitgereikt in het Theehuis van het Odapark in Venray.

Er deden dit jaar 450 kinderen van de groepen 7 en 8 van twaalf basisscholen uit Venray en Overloon mee aan de internationale Vredesposterwedstrijd die in bijna 200 landen is georganiseerd door de Lionsclubs. Het doel van de tekenwedstrijd is om kinderen in de leeftijd van 11 tot 13 jaar aan te moedigen om over het thema A celebration of peace (Vier de vrede) na te denken en te discussiëren. De tweede prijs ging naar Loes Verstegen van basisschool de Kruudwis en de derde prijs naar Bo Verschuuren van basisschool Petrus' Banden. De publieksprijs was voor Jasmijn van der Wielen van basisschool de Bongerd. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten