Logo peelenmaasvenray.nl

Religie lust of last?

  Nieuws

Op woensdag 2 november leidt Sjef Wester, gespreksleider bij Venray in Dialoog, het dialoogcafé in Proeflokaal Goesting over het thema religie lust of last?.

Wester over het thema: "Als vrijdenker verwonder ik mij dat er mensen zijn die ondanks de vreselijke teksten uit de diverse heilige boeken religie toch weten in te zetten voor hun eigen levensvreugde. Het lijkt me buitengewoon interessant in een vertrouwelijke omgeving te horen waarom mensen hun religie zien als een lust of een last. Wederzijds begrip en verbinding krijgt dan volop een kans." Het dialoogcafé in proeflokaal Goesting duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden mag via info@venrayindialoog.nl, maar hoeft niet. Meer informatie is te vinden op www.venrayindialoog.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten