<p>Stef van Duuren wordt door Gerrit Hendriks in het zonnetje gezet. </p>

Stef van Duuren wordt door Gerrit Hendriks in het zonnetje gezet.

(Persfoto)

Wensbus bereikt mijlpaal

  Merselo

Drie keer in de week wordt Stef van Duuren vanaf de Testrik in Merselo naar zijn werk gereden door de wensbus in Merselo en Vredepeel. Dinsdagmorgen was Stef van Duuren de 2451ste  passagier in de wensbus. “Voor ons een mijlpaal, want nog nooit in al die jaren mochten wij zoveel passagiers verwelkomen in onze wensbus!”, meldt een opgetogen Herman Zegers. “Vandaar dat onze chauffeur, Gerrit Hendriks, Stef even in het zonnetje mocht zetten. Met dank aan Stef dat hij hieraan mee wilde werken.”

Sinds 2014 loopt dit project al in Vredepeel en Merselo, mede dankzij subsidie van de provincie Limburg. “Gestaag zagen wij de aantallen reizigers groeien, in 2019 waren dat er exact 2450. 2020 was met alle toestanden rondom het virus corona een duidelijk minder jaar. Maar dit jaar, 2021, stevenen we af op een recordaantal. Met nog de hele maand december te gaan, durven we te stellen: wat een jaar, ondanks dat de eerste drie maanden ook onder de maat waren door corona. Mede dankzij de dagelijkse inzet van onze zestien vrijwilligers en hun service naar jullie als passagier, mochten en konden we de gevraagde provinciale aantallen aardig benaderen. Daar zijn we samen ook nog eens trots op. Momenteel zitten we ook nog midden in de fase van verlenging van het contract, dat op 1 februari 2022 afloopt. Wij durven te stellen: daar gaan we mee door.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten