Snertsoep voor KBO Merselo | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Snertsoep voor KBO Merselo

  Merselo

De afdeling Merselo van KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) verraste woensdag haar leden met een heerlijk bakje snertsoep.

In het kerkdorp, verpleeghuizen en bij KBO’ers die buiten het kerkdorp wonen werden maar liefst 140 bakjes snertsoep afgeleverd door Wilma Zegers, Tilly Wiechert en Herman Zegers. Cateraar De Lekkernij uit Merselo maakte de soep en de bestuursleden gingen op pad. Met een bolderwagen met bakjes snert togen Tilly en Wilma het dorp in, Herman zette in zijn auto koers richting de buitendorpse KBO’ers.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten