Logo peelenmaasvenray.nl
Harmonie St. Catharina verzorgt ook dit jaar weer een kerstconcert.
Harmonie St. Catharina verzorgt ook dit jaar weer een kerstconcert.

Kerstconcert St. Catharina

  Leunen

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 18 december het jaarlijkse kerstconcert in de kerk in Leunen, met ondersteuning van jongerenkoor Sing uit Venray en optredens van meerdere solisten.

Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren open. Na het concert is er een samenzijn in het café van MFC De Baank. Entreekaarten voor dit kerstconcert zijn te koop bij boerderij 't Platteland in Veulen, herenkapsalon Gielens in Heide en eNJee Kappers in Leunen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten