Logo peelenmaasvenray.nl
Piet Smits en Wim van Osch werden in de bloemetjes gezet.
Piet Smits en Wim van Osch werden in de bloemetjes gezet.

Jubilarissen St. Catharina

  Leunen

Tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond zijn drie jubilarissen van Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide in het zonnetje gezet.

De niet aanwezige Roel Litjens werd onderscheiden met het zilveren insigne voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de harmonie en enkele jaren bij de blaaskapel. Erelid Piet Smits kreeg voor zijn 50-jarig lidmaatschap het vergulde insigne met zirkonia opgespeld. Erelid Wim van Osch, 70 jaar lid, kreeg tevens het vergulde insigne met drie zirkonias opgespeld.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over de verdiensten van de jubilarissen voor de muziekvereniging.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten