Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Streekmuseum De Locht gaat zaterdag 5 juni weer open.&nbsp;</p>

Streekmuseum De Locht gaat zaterdag 5 juni weer open. 

(Persfoto De Locht.)

Göt Net treedt op in De Locht

  Kunst en Cultuur

Vanaf zaterdag 5 juni is openluchtmuseum De Locht in Melderslo weer geopend. Het museum ligt er pico bello bij en bezoekers kunnen op de openingsdag genieten van de vaste collectie en een muziekoptreden van Göt Net uit Venray op zondagmiddag. Voor de eerste bezoeker ligt een presentje klaar.

Het museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00-17.00 uur en op maandag gesloten. De bijzondere activiteiten vinden plaats van 12.30-16.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.museumdelocht.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten