Spruitje nieuwe familiebrochure schouwburg | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Schouwburg Venray presenteert de familiebrochure Spruitje.
Schouwburg Venray presenteert de familiebrochure Spruitje. (Archieffoto)

Spruitje nieuwe familiebrochure schouwburg

  Kunst en Cultuur

Schouwburg Venray introduceert naast de algemene seizoenbrochure dit jaar ook een speciale editie voor de hele familie: Spruitje. In Spruitje staat alle informatie rondom de familievoorstellingen in Schouwburg Venray, maar de brochure bevat ook winacties, workshops, extraatjes en puzzels.

Ter ere van deze speciale familiebrochure organiseert Schouwburg Venray een familiefestival op zaterdag 5 oktober. Daarbij wordt officieel het familie-theaterseizoen geopend. De hele dag zijn er allerlei activiteiten voor iedereen van 2 t/m 99 jaar. Op deze dag zijn tevens drie familievoorstellingen geprogrammeerd. Verder zijn er verschillende workshops, zoals peuterpop en een musicalworkshop van Me on Stage, kinderen kunnen zich laten schminken en de Perdstal bakt pannenkoekjes. Het complete tijdschema staat vermeld in Spruitje.

Kans maken op een van de prijzen? De familiebrochure is al verkrijgbaar bij de theaterkassa of kijk op www.schouwburgvenray.nl/familiefestival.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten