eigen foto

Theatergroep Zorggeluk

  Kunst en Cultuur

KBO's Castenray-Oirlo en Oostrum presenteren op maandag 16 september een voorstelling van theatergroep Zorggeluk. Centraal staat het thema dementie.

Bureau Zorggeluk maakt theater met inhoud. Theater met een boodschap. Mantelzorgers, vrijwilligers, in feite iedereen staat voor de vaak moeilijke opdracht om mensen met dementie te begrijpen, te begeleiden en te ondersteunen. In het programma komen een aantal zeer herkenbare situaties en alledaagse dilemma's aan bod. De voorstelling vindt plaats in De Wis in Castenray en begint om 19.00 uur. De entree is vrij.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten