60 jaar MMSK St. Petrus' Banden | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto:

60 jaar MMSK St. Petrus' Banden

  Kunst en Cultuur

Met een muzikale reis door de tijd vierde Muziek-, Mars- en ShowKorps (MMSK) St. Petrus' Banden zondag het 60-jarig jubileum.

In de kleine zaal van Schouwburg Venray nam MMSK de bezoekers in beeld en geluid mee door de geschiedenis van de vereniging. Er waren een tweetal gastoptredens van zangeres Angelique Lemmens. Tevens werden de 60-jarige jubilarissen die middag gehuldigd. Frans Rommen, Willem van Lieshout en Jan van Kempen zijn al lid sinds het eerste uur. Daarnaast werd Jos Wijnen gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Aansluitend aan het twee uur durende concert had iedereen de gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren. In Peel en Maas donderdag uitgebreid verslag van het jubileumconcert en de toekomstplannen van het muziekgezelschap. In de digitale versie van het Venrayse nieuwsblad een uitgebreide fotoreportage. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten