Proms Wanssum in de startblokken | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto:

Proms Wanssum in de startblokken

  Kunst en Cultuur

Fanfare Concordia uit Wanssum presenteert op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni alweer de vijfde editie van haar promsconcert, dit keer onder de titel Best of Proms.

Zaterdag vond in de promshal aan de Lange Ven 5 in Wanssum de doorloop plaats van het muzikaal evenement. Artiesten, fanfare, drumband, majorettes en het combo waren ruim vijf uur in de weer om de puntjes op de i te zetten voor de uitvoeringen van komend weekend. Diverse muziekstijlen komen dan voorbij, variërend van pop en rock tot bekende meezingnummers van nationale en internationale artiesten, gezongen door lokale en regionale zangers en zangeressen. Tickets voor Best of Proms zijn nog te koop via het verkooppunt in Wanssum bij Bakkerij Verdeuzeldonk en in Geijsteren bij het Café 't Trefpunt. Daarnaast zijn de tickets ook online te reserveren via de website www.musicwanssum.nl. Peel en Maas TV was bij de doorloop aanwezig. De reportage is aan het begin van deze week te zien via de Venrayse nieuwszender, maar ook via het Youtube-kanaal van Peel en Maas. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten