Foto: Persfoto

Kunstfladder Venray op 14 juli

  Kunst en Cultuur

De negende editie van Kunstfladder Venray in hartje Venray vindt plaats op zondag 14 juli van 11.00 tot 17.00 uur.

Na de geslaagde kunstmarkt van afgelopen jaar, wordt de editie dit jaar nog groter met verschillende kunstenaars uit de regio en andere delen van Nederland, België en Duitsland. Tijdens de kunstmarkt staan er ongeveer zeventig kunstenaars op het Schouwburgplein en het Henseniusplein. De kunstenaars presenteren, demonstreren en verkopen in marktkramen hun kunst. De bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd kunstaanbod, van schilderkunst, beeldhouw-, edelsmeedwerk-, en glaskunst tot fotografie, textiel, mozaïek en papierkunst. Verschillende kunstenaars werken tijdens de kunstmarkt tevens live aan hun kunst en geven daarbij graag uitleg. Zo delen ze hun passie met de bezoekers van de markt.

Verder maken enkele graffitiartiesten ter plekke een kunstwerk, zijn er dans- en muziekoptredens en kinderen mogen zich laten schminken. Uitrusten kan op terrassen rondom de beide pleinen. Kijk voor meer informatie op www.kunstfladder.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten