Jubilarissen St. Oda Merselo | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Jubilarissen St. Oda samen op de foto.
Jubilarissen St. Oda samen op de foto. (Foto: St . Oda)

Jubilarissen St. Oda Merselo

  Kunst en Cultuur

Fanfare St. Oda Merselo heeft haar jubilarissen in zaal 't Anker met een concert en lovende woorden in het middelpunt van de belangstelling gezet.

Vanwege het 100-jarig bestaan van de vereniging vorig jaar was een huldiging in 2018 er niet van gekomen. Daarom waren er dit jaar maar liefst vijftien jubilarissen. De jubilarissen: 10 jaar Jenske Botden, Marisca van Meijel, Geke Neijenhuis, Brian Janssen, Bart Smits en Tilly Wiechert, 25 jaar Nellie Muijsers, 40 jaar Hugo van Helden, 50 jaar Theo Koppes en Dré van de Venne en 60 jaar Gerrit Hendriks, Piet Hendrikx, Wim Michels, Huub Muijsers en Wim van Osch.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten