Alex Lamers koning gilde | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De winnaars van het koningsvogelschieten.
De winnaars van het koningsvogelschieten. (Foto: Dory Peeters.)

Alex Lamers koning gilde

  Kunst en Cultuur

Schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan Venray heeft zondag het koningsvogelschieten gehouden.

De titel van jeugdschutterskoning ging naar Silke Krijnen, tot koning van Ere werd Wesley Hendriks  gekroond en Alex Lamers schoot zich tot schutterskoning. Alex Lamers volgt zijn zoon, Jarno Lamers, op als schutterskoning. Hij vormt  dit jaar, samen met zijn schutterskoningin en echtgenote Woutera Lamers-Flinsenberg, het koningspaar. Op zondag 30 juni presenteert de schutterij zich in een nieuwe uniformering aan de Venrayse gemeenschap. Op deze dag wordt tevens een cultureel-historische dag in combinatie met een taptoe gehouden in het centrum van Venray met deelname van gerenommeerde nationale (show)korpsen. Tribunekaarten voor dit festijn zijn verkrijgbaar via e-mail Info@zandakker.nl.

De schutterij is bovendien genomineerd voor club van het jaar in de categorie culturele clubs. Een stem uitbrengen op de venrayse schutterij kan via www.zandakker.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten