Venray van toen in teken avondvierdaagse | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De historie van de Venrayse avondvierdaagse staat komende zaterdag centraal in het tv-programma Venray van toen.
De historie van de Venrayse avondvierdaagse staat komende zaterdag centraal in het tv-programma Venray van toen.

Venray van toen in teken avondvierdaagse

  Kunst en Cultuur

In de komende twee uitzendingen van Venray van toen wordt aandacht besteed aan de historie van de Venrayse avondvierdaagse. In 2018 werd, ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum van het wandelevenement, een documentaire gemaakt: Loop maar mee.

Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV. De uitzending op zaterdag 4 mei (deel 1) begint om 19.00 uur en wordt iedere twee uur herhaald tot en met zondag 5 mei 17.00 uur. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten