InBeeld Netwerkdag op zondag 4 november in Heerlen.
InBeeld Netwerkdag op zondag 4 november in Heerlen.

Busreis naar de InBeeld Netwerkdag 2018

  Kunst en Cultuur

Op zondag 4 november 2018 van 11.00 tot 17.00 uur vindt de eerste InBeeld Netwerkdag plaats, een initiatief van het Huis voor de Kunsten Limburg. Vanuit Venray vertrekt er 's ochtends vroeg via Horst en Venlo een bus richting Heerlen om aanwezig te zijn bij de InBeeld Netwerkdag. 

Tijdens de InBeeld Netwerkdag wordt het Glaspaleis Schunck* in Heerlen omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers en beoefenaars van beeldende kunst. Met art talks, lezingen, workshops, kunstconsulten, rondleidingen en een informatiemarkt, zijn er volop mogelijkheden om inspiratie op te doen en te netwerken. Kortom, een dag in het teken van het maken, exposeren en verkopen van beeldende kunst. Het volledige programma van de InBeeld Netwerkdag en meer informatie over aanmelden voor de workshops en consulten staat op www.hklimburg.nl/inbeeld. Alle onderdelen zijn gratis toegankelijk, met uitzondering van de workshops en consulten.

Liefhebbers voor de InBeeld Netwerkdag kunnen zich aanmelden via info@culturavenray.nl o.v.v. 'busreis InBeeld Netwerkdag'. De bus zal om 09.00 uur vertrekken bij de Wetteling, om 09.15 uur bij de Mèrthal in Horst, om  10.00 uur bij het Kunstencentrum in Venlo en zal rond 11.15 uur arriveren in Heerlen. Ook op de terugweg stopt de bus op deze plekken. De kosten voor de busreis bedragen 12,50 euro per persoon en kunnen alleen per pin in de bus betaald worden of voor de reis overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL59 RABO0311282857 t.a.v. Cultura Venray o.v.v. Busreis InBeeld Netwerkdag.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten