Logo peelenmaasvenray.nl

Renée van Wegberg schot in de roos

  Kunst en Cultuur

Voor de vijfde editie van de Sing-In had koor Venrode Voices dit jaar de keuze laten vallen op musicalster Renée van Wegberg.

Een schot in de roos want als gastdirigent studeerde Van Wegberg met passie, bevlogenheid en humor samen met de deelnemers een aantal nummers in. De uit Horst afkomstige Van Wegberg zong in de prachtige musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en afgelopen jaar had ze een veel geprezen hoofdrol in Liesbeth List, de musical. Ze won er de musical award mee voor beste vrouwelijke hoofdrol in een musical. Tijdens de Sing-In leerde zij de deelnemers de kneepjes van het vak. Aan het einde van een lange dag verzorgde Van Wegberg samen met de zangers en zangeressen een gratis miniconcert met een reeks van bekende en toegankelijke liedjes. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten