Logo peelenmaasvenray.nl
Schouwburg Venray presenteert op maandag 14 augustus zijn theaterprogramma 2018/2019.
Schouwburg Venray presenteert op maandag 14 augustus zijn theaterprogramma 2018/2019.

Lancering nieuw theaterseizoen Schouwburg Venray

  Kunst en Cultuur

Momenteel begeeft Schouwburg Venray zich in een spagaat. Eén been in het huidige theaterseizoen 2017|2018 en één been in het aankomende theaterseizoen 2018|2019.

De samenwerkingen die het theater heeft opgezet bieden mogelijkheden waar niet alleen de gast van profiteert, maar ook diverse culturele instellingen, horecagelegenheden en overige ondernemingen in de regio. "Samen sta je sterk en laten we zien wat Venray allemaal te bieden heeft. Door de handen ineen te slaan en elkaars pluspunten te benutten, zorgen we voor een bruisende regio met veel aantrekkingskracht." aldus directeur Paul Franssen.
Het nieuwe theaterprogramma, de samenwerkingen en andere nieuwe aspecten van het theaterseizoen 2018/2019 worden gepresenteerd op maandag 14 mei. Dan is de jaarlijkse presentatieavond van het theater, met onder andere vier previewoptredens van artiesten uit het programma. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Kaarten hiervoor kosten 5 euro en zijn te verkrijgen via www.schouwburgvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten