Logo peelenmaasvenray.nl
Het duo Luuk & Iris, muzikale duizendpoten.
Het duo Luuk & Iris, muzikale duizendpoten.

Volksmuziek in Wereldpaviljoen

  Kunst en Cultuur

In het Wereldpaviljoen in Steyl vindt zaterdagavond 21 april een volksmuziekconcert plaats. Luuk Lenders en Iris Schram vertonen die avond hun muzikale kunsten op La Plaza, in het nagebouwde dorpje San Pedro in het Wereldpaviljoen.

Luuk Lenders (geboren in Meerlo en momenteel woonachtig in Utrecht) staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, percussie, doedelzak, mondharmonica en zelfgemaakte instrumenten. Vorig jaar kwam hij al fluitend een jonge vrouw tegen met een Keltisch reisharpje en een mooie stem. Sindsdien zijn ze steeds vaker samen op het podium te bewonderen met hun Keltische liederen, dansjes, improvisaties, gedichten in de oud-Ierse taal, grappen, interactie en samenspel met het publiek. Aanvang 19.30 uur. Entree: 7.50 euro. Reserveer via: info@wereldpaviljoen.com.

Foto: Het duo Luuk & Iris, muzikale duizendpoten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten