Logo peelenmaasvenray.nl

Music Makes Memories

  Kunst en Cultuur

Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo viert op zaterdag 27 oktober het 110-jarig jubileum met het concert Music Makes Memories.

De uitvoering in Schouwburg Venray begint om 19.00 uur. Tijdens de avond neemt de Oirlose muziekvereniging de bezoekers mee op een muzikale reis door de tijd. Een concert met spektakel en plezier voor de muzikanten en de toehoorders. Na afloop is er in de kleine zaal van de schouwburg een afterparty. Foto: Muziekvereniging Ons Genoegen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten