Rob Scheepers komt naar Gryphus in Vierlingsbeek. Foto: Nicole Menneboo.
Rob Scheepers komt naar Gryphus in Vierlingsbeek. Foto: Nicole Menneboo.

Voorstelling Rob Scheepers uitverkocht

Kunst en Cultuur

In Gryphus in Vierlingsbeek vindt op vrijdag 2 maart  een cabaretvoorstelling plaats van Rob Scheepers. In Gryphus speelt hij een try-out van zijn nieuwe avondvullende voorstelling Kom Maar Op.

Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferènces in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutprogramma Schroot met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.

Na deze wending realiseert de cabaretier uit Sterksel zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob Scheepers aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Rob Scheepers begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn geen kaarten meer beschikbaar. De voorstelling is uitverkocht.

Voor meer informatie: www.robscheepers.nl.


Uit de krant