De Fokker 50, een van de grote attracties van het Wereldpaviljoen.
De Fokker 50, een van de grote attracties van het Wereldpaviljoen.

Theater in Wereldpaviljoen

Kunst en Cultuur

 In Wereldpaviljoen Steyl vindt op zaterdag 30 december een bijzondere theatervoorstelling plaats onder de titel La vie au creux de la main (Het leven in de palm van je hand).

Drie regionale rasartiesten, Marjolein Cuijpers (Broekhuizen), Maartje Smedts (Lottum) en Henk Deters (Ysselsteun), nemen de gasten in hun theatervoorstelling mee op een reis door het Franse land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van de artiesten, vol drama, passie, romantiek en humor. Droom weg met chansons en romantische verhalen. Van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Onderweg begeleidt door liedjes van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook van Herman van Veen en Henk Deters.

Het Wereldpaviljoen is geopend vanaf 19.00 uur, het concert begint om 19.30 uur. Reserveren voor de voorstelling is nodig en kan via de website www.filmtheater.nu. Het Wereldpaviljoen in Steyl is een culturele attractie voor scholen, gezinnen en organisaties, waar de bezoekers kennis kunnen maken met een andere cultuur in een decor van Nicaragua.

Uit de krant