Logo peelenmaasvenray.nl
 De Koninklijke Harmonie van Horst bestaat 200 jaar.
 De Koninklijke Harmonie van Horst bestaat 200 jaar.

Nieuwjaarsconcert 200-jarige harmonie Horst

  Kunst en Cultuur

 De Koninklijke Harmonie van Horst verzorgt op zondag 8 januari om 14.00 uur een nieuwjaarsconcert in 't Gasthoês in Horst.

Het nieuwe jaar wordt gestart met een extra feestelijk tintje: de harmonie van Horst bestaat namelijk 200 jaar. Er vindt een muzikale tijdreis plaats, met de hoogtepunten die de harmonie de afgelopen 200 jaar heeft beleefd. De officiële aftrap van het jubileumjaar wordt geopend met het werk Colours, gecomponeerd door Ger de Mulder en speciaal geschreven voor het jubileumjaar. Kaarten voor dit nieuwjaarsconcert van de Horster harmonie, de oudste harmonie van Nederland, zijn verkrijgbaar via tickets.nl/tickets/harmoniehorstnc, www.harmonievanhorst.nl en bij Salon Du Trezo.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten