Schilderen is een van de cursussen bij Kunstencentrum Jerusalem.
Schilderen is een van de cursussen bij Kunstencentrum Jerusalem.

Inloopweek afdeling Beeldend kunstencentrum

Kunst en Cultuur

Vanaf maandag 19 september t/m vrijdag 23 september is er een inloopweek tijdens de lesuren van de reguliere cursussen Beeldend bij Kunstencentrum Jerusalem. Vanaf maandag 26 september is de officiële start van de cursussen Beeldend.

Iedereen kan tijdens de inloopweek vrijblijvend binnenlopen en een les volgen, aanmelden hoeft niet. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de docenten en medecursisten. Deze inloopweek is voor de vaste en trouwe cursisten van Beeldend tegelijkertijd de opmaat naar een nieuw seizoen waarvoor al veel op het programma staat. De volwassenen Tekenen en Schilderen kunnen meedoen met de Raadselige Roos, de jaarlijkse  poëzie- en prozawedstrijd van Literair Café Venray, met het thema: 'Vliegen op eigen vleugels'. Of kies voor fotografie, edelsmeden, keramiek, tekenen en schilderen…  Natuurlijk zijn kinderen en jongeren ook van harte welkom: schilderen bij de les tekenen en schilderen, filmpjes maken bij Stop motion, een open les striptekenen bij Ted Lenssen of breng een bezoek aan de kinderkunstwerkplaats.

Meer informatie over de inloopweek via e-mail J.Lieshout@kunstencentrumjerusalem.nl en via de website www.kunstencentrumjerusalem.nl.

Uit de krant