Schilderen is een van de cursussen bij Kunstencentrum Jerusalem.
Schilderen is een van de cursussen bij Kunstencentrum Jerusalem.

Inloopweek afdeling Beeldend kunstencentrum

  Kunst en Cultuur

Vanaf maandag 19 september t/m vrijdag 23 september is er een inloopweek tijdens de lesuren van de reguliere cursussen Beeldend bij Kunstencentrum Jerusalem. Vanaf maandag 26 september is de officiële start van de cursussen Beeldend.

Iedereen kan tijdens de inloopweek vrijblijvend binnenlopen en een les volgen, aanmelden hoeft niet. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de docenten en medecursisten. Deze inloopweek is voor de vaste en trouwe cursisten van Beeldend tegelijkertijd de opmaat naar een nieuw seizoen waarvoor al veel op het programma staat. De volwassenen Tekenen en Schilderen kunnen meedoen met de Raadselige Roos, de jaarlijkse  poëzie- en prozawedstrijd van Literair Café Venray, met het thema: 'Vliegen op eigen vleugels'. Of kies voor fotografie, edelsmeden, keramiek, tekenen en schilderen…  Natuurlijk zijn kinderen en jongeren ook van harte welkom: schilderen bij de les tekenen en schilderen, filmpjes maken bij Stop motion, een open les striptekenen bij Ted Lenssen of breng een bezoek aan de kinderkunstwerkplaats.

Meer informatie over de inloopweek via e-mail J.Lieshout@kunstencentrumjerusalem.nl en via de website www.kunstencentrumjerusalem.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten