Logo peelenmaasvenray.nl

Voorleesuurtje voor peuters en kleuters

  Kunst en Cultuur

Isa Jans uit Venray leest op woensdag 24 augustus voor aan peuters en kleuters in de Bibliotheek Venray. Dat de jonge Isa kan voorlezen, heeft ze bewezen tijdens de voorrondes van de Nationale Voorleesdagen. Ze werd voorleeskampioen van haar school en was een van de drie winnaars van de Venrayse voorleeskampioenschappen.

 
Vanwege haar voorleeskwaliteiten heeft BiblioNu haar aangesteld als Kinderboekenambassadeur voor de gemeente Venray.
Samen met de boekenambassadeur voor volwassenen, directeur Marian van Leth, en de kinderboekenambassadeur Nine Tissen van Horst bedenkt ze ideeën om het lezen aantrekkelijk te maken voor kinderen en probeert op die manier zoveel mogelijk kinderen aan het lezen te krijgen. Ook doet ze mee aan allerlei promotieactiviteiten. Op 24 augustus leest Isa voor aan peuters en kleuters van 15.00 tot 16.00 uur. Deze bijeenkomst is gratis, ouders zijn ook van harte welkom. Na het voorlezen wordt er nog een spelletje gedaan en kunnen de kinderen een kleurplaat inkleuren.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten