Expositie van Seniorservice

  Kunst en Cultuur

Van 1 tot en met 27 december is er in de Bibliotheek Venray een expositie van Seniorservice Venray. Te zien zijn hardangerwerken, quilts, hout- en miniatuurmodellen. Op koopzondag 20 december is er vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur een demonstratie quilten en hardanger.

Seniorservice is een actieve vereniging, die sinds 1991 bestaat. De gildeprojecten in het algemeen en die van Seniorservice Venray in het bijzonder, hebben expliciet tot doel de kennis en vaardigheden van ouderen niet verloren te laten gaan. Seniorservice Gilde Venray heeft dan ook tot doel mensen van 50 jaar en ouder in de gelegenheid te stellen om hun kennis, kunde en/of vaardigheden belangeloos ter beschikking te stellen aan eenieder die daarom vraagt. De aanbieding is er voor jong en oud, maar ook voor organisaties, instellingen, bedrijven, scholen, etc. Zo hoeft er dus niets verloren te gaan. Seniorservice is te vinden in de Prins Bernhardstraat 12a te Venray en is op veel gebieden actief: o.a. schilderen, hout en glas bewerken, conversatie in Nederlands Engels en Frans, computervaardigheden, handwerken en kaarten maken. Op de website www.seniorservicevenray.nl is meer informatie te vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten