Ontbijten in de natuur | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Ontbijten in de natuur

  Geijsteren

Op zaterdag 24 juni organiseert IVN Geijsteren-Venray een natuurontbijt en excursie bij de kasteelruïne van Geijsteren. Het natuurontbijt is bedoeld voor leden die het afgelopen jaar lid zijn geworden van het IVN Geysteren-Venray en voor mensen die overwegen lid te worden. Het ontbijt begint om 09.30 uur. Deelname is gratis. Aanmelden verplicht via info@ivn-geysteren-venray.nl onder vermelding van  'natuurontbijt'.

Het IVN, Instituut Voor Natuureducatie en duurzaamheid, is een landelijke organisatie die werkt met plaatselijke afdelingen. Deze afdelingen, zoals IVN Geijsteren-Venray, betrekken mensen op lokaal niveau bij de natuur. IVN laat jong én oud zelf beleven hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk natuur is. Door betrokkenheid bij de natuur te stimuleren, draagt IVN  bij aan een duurzame samenleving.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten