Logo peelenmaasvenray.nl
Het afscheid nemende trio met jubileumboek en -cd.
Het afscheid nemende trio met jubileumboek en -cd.

Een schot in de roos

  Column

"Het is nog nooit voorgekomen dat we zoveel cd's zo snel aan de man hebben gebracht. De keuze voor dit muziekpakket is echt een schot in de roos geweest." Paul van Lipzig van de commissie liedje van De Piëlhaas is een trotse voorzitter. Ter gelegenheid van het 7x11-jarig jubileum gaf de Venrayse vastelaovesvereniging een wel heel bijzonder collector's item uit: een usb-stick met daarop alle Venrayse vastelaovesnummers die ooit op een geluidsdrager zijn vastgelegd.

De usb-stick werd samen in een pakket met vier cd's aangeboden voor de prijs van twintig euro. In het pakket de nieuwste cd met de winnende nummers van het laatste liedjesfestival. Daarnaast cd's met een top elf van beste nummers door het publiek via de website van De Piëlhaas gekozen, met golden oldies en kinderliedjes. Het pakket werd uitgegeven in een oplage van 1000 stuks. Van Lipzig: "Het idee is twee jaar geleden begonnen en je werkt met een commissie keihard om dit te realiseren. Met medewerking van verschillende externe mensen is het gelukt om dit prachtexemplaar te maken. Als het dan zo wordt ontvangen en binnen anderhalve maand bijna alle cd's zijn uitverkocht, is dit een enorme kroon op ons werk. Met dank ook aan alle verkooppunten die ons ieder jaar opnieuw vrijblijvend helpen om een mooi resultaat neer te zetten."

De laatste cd's zijn nog te koop bij PLUS Judith en Guido van Dijck in Landweert. "Maar op is op", waarschuwt Van Lipzig. "Er worden geen nieuwe exemplaren bij gemaakt."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten