Logo peelenmaasvenray.nl

Gewonde bij woningbrand

  Column

Aan de Vingerhoedskruid in Venray heeft dinsdag rond het middaguur korte tijd brand gewoed in een huis. De bewoner van de woning raakte daarbij gewond. Het vuur ontstond waarschijnlijk door kortsluiting op de eerste verdieping.


De bewoner probeerde de brand nog te blussen, maar slaagde daar niet in. De man, die veel rook had ingeademd en zwart zag van de rook,  werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer had de brand snel onder controle.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten