Logo peelenmaasvenray.nl
Bjorn en Mieke hopen op de steun van vastelaovesminnend Venray. Foto: Henk Lammen, archief Peel en Maas.
Bjorn en Mieke hopen op de steun van vastelaovesminnend Venray. Foto: Henk Lammen, archief Peel en Maas.

Stem op Venrayse LVK-artiesten

  Column

Ze rekenen op de steun van Venray. Bjorn & Mieke (foto) zijn met hun lied Hier samen met Nevvenén met Ik Geluuef en Gerrie en Dave met Ôs hart doorgedrongen tot de halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

De halve finales worden op zaterdag 2, vrijdag 8 en 15 januari tussen 18.00 en 20.00 uur live uitgezonden op L1-radio en L1-tv, rechtstreeks vanuit de L1-studio in Maastricht. Bjorn & Mieke zitten op zaterdag 2 januari in de halve finale, Nevvenén op vrijdag 8 januari en Gerrie en Dave (foto) op 15 januari. Vorige week werden de 60 halvefinalisten van het LVK bekendgemaakt op L1 radio.

De finale van het LVK vindt op 22 januari plaats in Evenementenhal Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten