Logo peelenmaasvenray.nl

Kerstwandeling Geijsteren populair

  Column

Het Koninklijk Sint Willibrordusgilde Geijsteren hield zaterdag zijn traditionele kerstwandeling op Landgoed Geijsteren.

De wandeling werd druk bezocht. Bij de Rosmolen brandde de vuurkorf en schonken de gildebroeders koffie en warme chocolademelk. Ook werden er pannenkoeken geserveerd. De herder verzorgde demonstraties met zijn schapen en zijn hond en de molenaar bracht het graan met de schapenkar naar de molen.  En de molen draaide zoals hij al eeuwen doet. Begin- en eindpunt van de wandeling was zaal De Kei in Geijsteren.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten