Logo peelenmaasvenray.nl

Stephan Sijbers langer bij SV Venray

  Column

Stephan Sijbers is ook het volgende seizoen hoofdtrainer van SV Venray. Met wederzijdse instemming heeft de technische commissie de huidige overeenkomst met de oefenmeester met één seizoen verlengd tot de zomer van 2017.

Ondanks de teleurstellende positie in de eerste klasse D is de technische commissie ervan overtuigd dat Sijbers de juiste man is om Venray weer naar een hoger plan te tillen. "Natuurlijk zijn we niet tevreden over de plek waar we momenteel staan, maar het is te gemakkelijk en kortzichtig om de trainer nu af te rekenen op de magere resultaten", aldus John Beerkens. "De trainer heeft een breed draagvlak bij de spelersgroep en samen hebben we de overtuiging dat we nog iets moois kunnen neerzetten."

Door het vertrek van ervaren spelers als Wout Gommers en Luuk Snijders mist Venray volgens Beerkens 'momenteel een stuk routine en heeft noodgedwongen verder ingezet op de eigen jeugd'. "We kijken echter vooruit en dus ook naar de lange termijn. Onze jonge spelersgroep is uitermate getalenteerd en bezig met het adopteren van een andere speelstijl. Dat is een proces wat gepaard gaat met ups en downs, waarbij discipline en doorzettingsvermogen sleutelwoorden zijn. Daar speelt Sijbers een belangrijke rol in."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten