Logo peelenmaasvenray.nl
Nationale titel voor Quinn Gerlach.
Nationale titel voor Quinn Gerlach.

Nederlandse titel Quinn Gerlach

  Column

Quinn Gerlach (8) van thaikickboksvereniging Quinn Gym heeft de Nederlandse titel thaiboksen weten te behalen in Den Haag.

De wedstrijd werd afgesloten op vijf rondes van een minuut, maar Gerlach wist de wedstrijd te winnen door het opgeven van zijn tegenstander na 30 seconden. Op woensdag en vrijdag zijn er van 18.10 tot 19.10 uur jeugdlessen thaikickboksen. Interesse? Kom kijken in de gym van De Wetteling in Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten