Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Martijn met zijn prinses Josje van Rengs. Foto: Fotohuis Venray.
Prins Martijn met zijn prinses Josje van Rengs. Foto: Fotohuis Venray.

Prins Martijn I in Castenray

  Column

Martijn Strijbos is zaterdagavond uitgeroepen tot prins Martijn I van de Schânseknuppels uit Castenray.

Prins Martijn gaat samen met zijn prinses Josje (van Rengs) en zijn adjudanten Harm Strijbos en Kai Cremers voorop tijdens de komende carnavalsdagen.

Zijn leus: 'Werk laote we zitte, schòl an de kant. Dit jaor gaon we vol gas ien os Schânseknuppelland'. Prins Martijn is 22 jaar en geboren en getogen in Castenray. Hij studeert aan de HAS in Den Bosch, in de studierichting tuinbouw en akkerbouw. Verder omschrijft hij zich 'als een harde werker bij loonbedrijf de  Mulder & Strijbos en als een balvaste en technisch begaafde spits van het derde elftal van SVOC`01'.  Prins Martijn I houdt zijn receptie op zaterdag 16 januari vanaf  20.11 uur in De Wis.

loonbedrijf de Mulder & Strijbos.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten