Logo peelenmaasvenray.nl

Oranje Wit fors onderuit

  Column

Oranje Wit ging zondag in de hoofdklasse A fors onderuit tegen koploper Stormvogels. De Leunse  ploeg verloor het uitduel kansloos met 17-7.

In de eerste helft hadden de gasten verdedigend moeite met het fysieke spel van de thuisploeg, die halverwege het duel al met ruime cijfers leidde: 12-2. In de tweede helft herstelde Oranje Wit zich, maar dat was te laat om het de sterk spelende thuisploeg moeilijk te maken. Doelpunten Oranje Wit: Maureen Drabbels (4), Janne Gellings, Marloes Michels en Dionne Drabbels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten