Logo peelenmaasvenray.nl
Noah Muller is met Oranje -20 jaar actief op het WK.
Noah Muller is met Oranje -20 jaar actief op het WK.

Winst Noah Muller met Oranje -20

  Column

De ijshockeyers van Oranje U20, met Noah Muller uit Venray, hebben in Litouwen hun derde wedstrijd op het WK divisie II gewonnen. Woensdag versloeg Oranje Zuid-Korea nipt met 3-2.

Dat houdt Nederland voorlopig in de race voor de zilveren medaille. De wedstrijd tegen thuisland Litouwen vrijdagavond is daarvoor cruciaal. Oranje verloor de openingswedstrijd tegen Kroatië met 5-2. Ook de tweede wedstrijd, tegen Hongarije, eindigde in een nederlaag voor de ploeg van Noah Muller. Het Venrayse ijshockeytalent speelt in de competitie voor Düsseldorf in Duitsland.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten