Logo peelenmaasvenray.nl

SV United overklast SVOC'01

  Column

Van een echte derby was al snel geen sprake meer in Wanssum. SV United overklaste de zwakke buurman SVOC'01 met liefst 8-0 in de vijfde klasse F.

Siem van de Ven was met vier treffers de topschutter. Hij brak na tien minuten de score open: 1-0. Door treffers van Willem Peters, Willem Deenen en Tom Theeuwen stond het binnen een halfuur al 4-0. Na de pauze vond Siem van de Ven nog drie keer het doel en daar tussendoor scoorde Michal Kolodziejski de 6-0.   

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten