Logo peelenmaasvenray.nl
De beste drie jeugdbowlers van het Sinterklaastoernooi.
De beste drie jeugdbowlers van het Sinterklaastoernooi.

Kylian Baarslag wint Sinterklaastoernooi

  Column

Op het traditionele Sinterklaastoernooi van de jeugdafdeling van Bowlingvereniging Venray heeft Kylian Baarslag van zich doen spreken door met overmacht het toernooi op zijn naam te schrijven.

De na de voorronde verrassend leidende Giel van Gorp werd tweede, terwijl Youri Vermeulen zijn derde plek na de voorronde wist te behouden. De hoogste game werd gescoord door Kylian met 287 pins. Donderdag in Peel en Maas alle uitslagen. 

Op de foto  van links naar rechts: Giel van Gorp (tweede), Kylian Baarslag (eerste) en Youri Vermeulen (derde)

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten