Logo peelenmaasvenray.nl
Van links naar rechts: Christ van den Munckhof van de Stichting Wielerpromotie Venray, wethouder Lucien Peeters en koersdirecteur Rob Discart.
Van links naar rechts: Christ van den Munckhof van de Stichting Wielerpromotie Venray, wethouder Lucien Peeters en koersdirecteur Rob Discart.

'Eneco Tour drie jaar naar Venray'

  Column

Stichting Wielerpromotie Venray wil met de organisatie van de Eneco Tour een meerjarige overeenkomst sluiten. De passage in Venray van deze rittenkoers door Nederland en België is in 2016 nog niet  voorzien, maar de intentie is dat de Eneco Tour wel in 2017, 2018 én 2019 naar Venray komt. Donderdag zetten koersdirecteur Rob Discart, sportwethouder Lucien Peeters en penningmeester Christ van den Munckhof van de Stichting Wielerpromotie Venray hiervoor hun handtekening onder een intentieverklaring.

"We zijn blij met het enthousiasme vanuit Venray en gaan ervan uit dat we met de Eneco Tour vanaf 2017 drie jaar te gast zijn in Venray", zegt Rob Discart. Eind februari zal het definitieve contract tussen de drie partijen worden getekend. De bedoeling is dat Venray in een van die drie jaren een start en een finish van een etappe zal hosten. Verder wil de stichting in die periode ook een keer de lange tijdrit binnen de gemeentegrenzen hebben.

Vrijdag in het Peel en Maas Journaal reacties van koersdirecteur Rob Discart en wethouder Lucien Peeters. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten