Logo peelenmaasvenray.nl
Henk Classens presenteert een boek over zijn leven.
Henk Classens presenteert een boek over zijn leven.

Kijkje in mijn leven

  Column

Henk Classens (40) uit Castenray is een bijzondere man. Hij is gekluisterd aan een rolstoel, kan niet lopen en praten. En toch is hij een meester in het communiceren. Zijn jongste wapenfeit is een heus boek dat hij heeft geschreven over zijn leven met als titel Een kijkje in mijn leven. Op 27-jarige leeftijd is hij al begonnen met schrijven van zijn boek op de computer. En nu, vlak na zijn 40ste verjaardag, is het boek gereed en wordt het gelanceerd.

In dit boek beschrijft Henk hoe hij en zijn familie omgaan met zijn handicap. En dat is heel bijzonder en indrukwekkend. Hij beschrijft ook zijn grote passie het rolstoeldansen samen met zus Jolanda en het schilderen. Maar ook over de vele operaties en tegenslagen. Maar de positief ingestelde Henk Classens overwint de tegenslagen dankzij zijn positieve instelling. Het boek wordt zondag 13 december gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeenschapshuis De Wis in Castenray. Tegelijkertijd worden daar ook schilderijen tentoongesteld die Henk heeft gemaakt in het activiteitencentrum. Op de kaft van het boek prijkt een schilderij dat Henk samen met zijn vier zussen heeft geschilderd. . Aanvang: 14.00 uur. Het boek kost 10 euro. Iedereen is van harte welkom.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten