Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de cheque.
De overhandiging van de cheque.

Cheque Rooyse Ladies voor Sinterklaasbank

  Column

Sabine Slagter, de nieuwe president van kiwanisclub de Rooyse Ladies, overhandigde woensdagavond trots een cheque ter waarde van 1.000 euro aan Sinterklaasbank Limburg-Noord. Coördinatrice Wilja Brokking en haar collega namen de cheque tijdens de maandelijkse vergadering van de kiwanis dankbaar in ontvangst.

Sinterklaasbank Limburg-Noord werkt nauw samen met de voedselbank en wist in 2014 ruim 130 kinderen in de regio te verblijden met een cadeau. Dit jaar worden 200 kinderen verrast. Onder hen zijn ook kinderen die ondergebracht zijn in de daklozenopvang.

Het verblijden van kinderen sluit precies aan bij de filosofie van de kiwanis: 'Serving the children of the World'. De opbrengst is mogelijk gemaakt door de verkoop van de high tea-receptenbundel die de dames in 2013 lanceerden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten