Dizzy Dance gaat vier keer schitteren in Schouwburg Venray. Foto: Henk Lammen.
Dizzy Dance gaat vier keer schitteren in Schouwburg Venray. Foto: Henk Lammen.

Dizzy presenteert Back to School

Column

Op zaterdag 12 en zondag 13 december dansen alle leerlingen van Dizzy Dance in de voorstelling Back to School in Schouwburg Venray. De uitvoeringen zijn op zaterdag om 13.30 uur en 19.00 uur en op zondag om 13.30 en 19.00 uur.

Afgelopen zondag vond in de aula van het Raayland College de eerste repetitie plaats. Honderden leerlingen repeteerden een hele dag lang hun stuk in de voorstelling Back to School. Als een geoliede machine wisselen de verschillende groepen elkaar af. Voor Wilma Keijzers en haar dansdocenten is het telkens opnieuw spannend om het totaalplaatje te zien. "We zien nu het hele programma voor het eerst achter elkaar", zegt Keijzers die ondertussen gespannen de verrichtingen van een groep danseressen in de zaal volgt. "We zijn erg tevreden over de afwisseling in het programma. De nostalgische sfeer van Back to School past helemaal in de sfeer van de decembermaand." 

Kaartjes à vijftien euro per stuk zijn te reserveren via tania.goumans@dizzydance.nl. Voor meer informatie zie ook www.Dizzydance.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant