Logo peelenmaasvenray.nl
Dizzy Dance gaat vier keer schitteren in Schouwburg Venray. Foto: Henk Lammen.
Dizzy Dance gaat vier keer schitteren in Schouwburg Venray. Foto: Henk Lammen.

Dizzy presenteert Back to School

  Column

Op zaterdag 12 en zondag 13 december dansen alle leerlingen van Dizzy Dance in de voorstelling Back to School in Schouwburg Venray. De uitvoeringen zijn op zaterdag om 13.30 uur en 19.00 uur en op zondag om 13.30 en 19.00 uur.

Afgelopen zondag vond in de aula van het Raayland College de eerste repetitie plaats. Honderden leerlingen repeteerden een hele dag lang hun stuk in de voorstelling Back to School. Als een geoliede machine wisselen de verschillende groepen elkaar af. Voor Wilma Keijzers en haar dansdocenten is het telkens opnieuw spannend om het totaalplaatje te zien. "We zien nu het hele programma voor het eerst achter elkaar", zegt Keijzers die ondertussen gespannen de verrichtingen van een groep danseressen in de zaal volgt. "We zijn erg tevreden over de afwisseling in het programma. De nostalgische sfeer van Back to School past helemaal in de sfeer van de decembermaand." 

Kaartjes à vijftien euro per stuk zijn te reserveren via tania.goumans@dizzydance.nl. Voor meer informatie zie ook www.Dizzydance.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten