Logo peelenmaasvenray.nl
Het dartjaar 2016 in Venray begint op zaterdag 2 januari met het Asteria Nieuwjaars-darttoernooi. Foto: Rikus ten Brücke
Het dartjaar 2016 in Venray begint op zaterdag 2 januari met het Asteria Nieuwjaars-darttoernooi. Foto: Rikus ten Brücke (Foto: Rikus ten Brücke)

Asteria Nieuwjaars-darttoernooi op 2 januari

  Column

Het dartjaar 2016 in Venray begint op zaterdag 2 januari met het Asteria Nieuwjaars-darttoernooi. Met zestien banen plus een podiumbaan, een gegarandeerd prijzengeld van 1250 euro en de komst van erkende topdarters als Jerry Hendriks uit Blerick en Nico Thissen uit Venray, krijgt deze vierde editie extra glans. Voor de winnaar ligt een bedrag van 500 euro klaar.

Hendriks behoort tot de topdarters  van Nederland, Thissen is al jaren Venrays beste darter. Het toernooi begint op zaterdag 2 januari om 12.00 uur, de zaal is open vanaf 10.00 uur. De finaleronden beginnen rond 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Opgeven via asteriadarts@hotmail.nl onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer of telefonisch via 0478-511466. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten