Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van Venrays Verleden.
De overhandiging van Venrays Verleden.

Venrays Verleden voor politiek

  Column

Maandagavond is, voorafgaand aan de algemene ledenvergadering van het Historisch Platform Venray, het zevende deel van de boekenreeks 'Venrays Verleden' gepresenteerd. Dat gebeurde in ontmoetingscentrum De Kemphaan in Venray. De eerste exemplaren werden aangeboden aan de fractieleiders van de politieke partijen, van wie er zeven van de acht aanwezig waren.

Venrays Verleden 7 bevat evenals de vorige delen een breed scala aan cultuurhistorische artikelen die de gemeente Venray betreffen. De negentien artikelen worden afgewisseld met door Veldeke Venray aangedragen gedichten in het dialect. Venrays Verleden verschijnt om de twee jaar. Op de foto overhandigt HPV-voorzitter Peter Teeuwen de eerste exemplaren aan de vertegenwoordigers van de politieke partijen. Hiermee wil het HPV de goede band met de Venrayse politiek onderstrepen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten