<p>Geen finale van het LVK dit jaar in Venray.</p>

Geen finale van het LVK dit jaar in Venray.

(Foto: Ron Koenen)

Finale LVK in Venray gaat niet door

  Carnaval

Het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2022 (LVK) in Venray gaat dit jaar niet door. Het feestweekend op vrijdag 11 en zaterdag 12 februari in Venray wordt nu verplaatst naar 3 en 4 februari 2023. De finale van het LVK is dit jaar op carnavalszondag 27 februari wel vanaf 20.00 uur live te zien via L1 TV. 

De organisatie van het LVK was dit jaar in handen van Stichting LVK in samenwerking met Vorstenraod Rooy, een samenwerkingsverband tussen de vijftien carnavalsverenigingen in de gemeente Venray. De organisatie besloot door de geldende coronamaatregelen het feestweekend af te gelasten. Naast het LVK op vrijdag stond er op zaterdag 12 februari het LVK Femilie Fieëst en ‘s avonds het Foute Feestje met Lex Uiting & Band, Vengaboys, Snollebollekes en Mart Hoogkamer op het programma in het feestpaviljoen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten