Logo peelenmaasvenray.nl
Bjorn & Mieke treden komende zaterdag (ook) op tijdens de Roetsj en Iensjekke in Venray.
Bjorn & Mieke treden komende zaterdag (ook) op tijdens de Roetsj en Iensjekke in Venray. (Archieffoto Peel en Maas)

Roetsj en Iensjekke start vastelaovend Venray

  Carnaval

De Heineken Vastelaovesroetsj en Iensjekke luiden op zaterdag 22 februari de vastelaovend in Venray in met optredens van meerdere bekende artiesten uit de vastelaoveswereld.

Op het Schouwburgplein staan vanaf 12.11 uur Marleen Rutten, Bjorn & Mieke en Toddezèk en tal van andere artiesten op de bühne. De artiesten van het Kiender Liedjes Festival, het Tiener Vastelaovend Kónkoer en de liedjeswinnaars van De Piëlhaas maken het programma compleet, samen met huisband Schik.

Om 14.00 uur begint op de Grote Markt vervolgens Iensjekke met optredens van Marleen Rutten, Bjorn & Mieke, Toddezèk en Kartoesj. Ook hier zijn de artiesten van het Kiender Liedjes Festival, het Tiener Vastelaovend Kónkoer en de liedjeswinnaars van De Piëlhaas present. De Rosentaler maken het muzikale Iensjekke-plaatje compleet. Het complete programma staat op de Facebookpagina van de Roetsj en Iensjekke.

Het Gouden Leeuwpad is die dag voor het publiek gesloten aan de kant van het Henseniusplein. Bewoners kunnen via het Gouden Leeuwplein gewoon hun woning bereiken. Er zijn extra toiletten te vinden links van de schouwburg, ter hoogte van de Rabobank. Ook dit jaar is eigen drank, glas en blik verboden. Ook grote vlaggen of spandoeken mogen de pleinen niet op. Voor vragen kan men terecht bij de organisatie, herkenbaar aan hun rode truien en gele bodywarmers. Het verzoek is om de instructies van de organisatie, beveiliging, politie en hulpdiensten te volgen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten